Kıbrıs Barış Harekatının 48. Yıl Dönümü Kutlu Olsun!

🔸20 Temmuz tarihi yavru vatan KKTC’de Türk kardeşlerimizi yok olmaktan kurtaran anlayış, “Barış ve Özgürlük Günü” olarak kutlanan 20 Temmuz 1974 barış harekatının bugün 48.,Yıl dönümüdür. Bu anlamda Karabakh is Azerbaijan Milli Platformu Türkiye Genel Koordinatörlüğü ve bünyesindeki Karabağ Azerbaycan’dır Koordine Etme Derneği olarak her zaman yavru vatanımızın yanında olacağımızı belirtir; Türk Silahlı Kuvvetleri’nin gerçekleştirdiği Kıbrıs Barış Harekâtı’nın 48. yıl dönümünde, şehit kanlarıyla sınırları çizilmiş Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin bu anlamlı gününü kutlar, Aziz şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi de minnetle anıyoruz!

Saygılarımızla:

KİAMP- Karabakh is Azerbaijan Milli Platformu Türkiye Genel Koordinatörlüğü İletişim Başkanlığı

Saygılarımızla:

Azerbaycan Diaspora Bakanlığının Karabakh is Azerbaijan Milli Platformunun Türkiye Cumhuriyeti Genel Koordinatörü

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.