Kelbecer’de Hain Ermeni Saldırısı: Azerbaycanlı Muhabirler Şehit Edildi!

4 Haziran 2021 tarihinde Azerbaycan Cumhuriyetinin Kelbecer şehrinde muhabirlik görevinde bulunan Azerbaycan Devlet televizyonu operatörü 1989 yılı doğumlu Sirac Abışov ve Azertac haber ajansı savaş muhabiri Meherremov İbrahim görevlerinin yerine getirirken Ermeni askerlerinin gizlice Azerbaycan sınırlarına geçerek Kelbecer arazisindeki yollara döşediği mayına araçla düşerek şehit oldular.

Böyle bir acı kayıptan dolayı görevi başında şehit edilen şehitlerimizin ailelerine ve tüm Azerbaycan halkına Karabakh is Azerbaijan Milli Platformunun Türkiye Genel Koordinatörlüğü olarak baş sağlığı dileriz.

Ermenistan ordusu askerlerinin böyle gaddarca ve vahşice Azerbaycan sınırları içerisine yerleştirdiği mayınların haritasının Azerbaycan verilmesini ve uluslararası hukuku yok saymasının durdurmasını talep ediyoruz. Avrupa Birliği ve Batı devletlerinin Ermenistan’ı desteklemeği durdurmasını ve çifte standart uygulamasını şiddetle kınıyoruz!

Karabakh is Azerbaijan Milli Platformunun Türkiye Genel Koordinatörü

Elvin ABDURAHMANLI

Azerbaycan Diaspora Bakanlığının Karabakh is Azerbaijan Milli Platformunun Türkiye Cumhuriyeti Genel Koordinatörü

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.