Genel

İstanbul’da 20 Ocak Katliamının Anım Günü Konferansı Düzenlendi

Azerbaycan Diaspora Bakanlığı KİAMP-Karabakh is Azerbaijan Milli Platformu Türkiye Cumhuriyeti Genel Koordinatörlüğü başkanlığında Türk Ocakları, Anadolu Aydınlar Ocağı ile birlikte 20 Ocak Katliamının 33-cü yıl dönümü anım günü Konferansı İstanbulda Ali Emiri Devlet Kültür merkezinde gerçekleştirildi.

Anım Günü Konferans proğramı, iki devletin milli marşları ve Kanlı Ocak hakkında kısa filminin ardından KİAMP-Türkiye Cumhuriyeti Genel Koordinatörü Dr. Elvin Abdurahmanlı‘nın konuşmasıyla başladı.

Türk Dünyası Araştırmalar Vakfı Başkanı Közhan Yazgan, Makedonya Milletvekili Erdoğan Saraç ve Panel konuşmacıları Anadolu Aydınlar Ocağı Genel Başkanı Prof. Dr. İbrahim Öztek, Türk Ocakları İstanbul Başkanı Dr Cezmi Bayram proğram  iştirakçilerine tarihi gerçekleri  anlattılar.

Konferans proğramına, Türkiyeli, Makedonyalı Bürokratlar, Çeşitli Vakıf ve STK başkanları, Türkistan, Tataristan Gençlik Cemiyeti üyeleri, Pakistankı gençlik üyesi, Türk ve Azerbaycanlı gençler katılım sağlamışlardır.

Saygılarımızla:

Azerbaycan Diaspora Bakanlığı KİAMP-Türkiye Cumhuriyeti Genel Kooridnatörlüğü İletişim Başkanlığı

Karabağ Azerbaycandır Koordine Etme Derneği Başkanı Dr Elvin ABDURAHMANLI

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir