Abd Başkanına Cevaben Ülkemizdeki Ve Dünyadaki Soydaşlarımızı Nasıl Bir Araya Getirebiliriz Nasıl Organize Edebiliriz
Politika,  Savunma Sanayi

Abd başkanına cevaben Ülkemizdeki ve Dünyadaki Soydaşlarımızı nasıl bir araya getirebiliriz nasıl organize edebiliriz Abd nin Türk’e karşı tehdit açık açık planlarını itiraf etmesi iftira atması gözümüzün önünde bir çok terörist ti ülkemize ve soydaşlarımıza karşı organize etmesi bu da yetmezmiş gibi ülkemizde dolandırıcılık faaliyetleri yürüten şirketlere istihbarat imkan sağlaması ülkemin sanayi ar ge teknolojik faaliyetlerine darbe vurması ülkemizdeki ajanları sayesinde savunmasız mühendislerimize intihar ve kaza süsü verilerek öldürülmesi Ülkemin sivil vatandaşına 28 şubat yivli otomatik ruhsatlı silahlar neden yasaklandı hangi sivil vatandaşım yivli otomatik ruhsatlı silahla illegal faaliyetlere karıştı. Yarın bir savaş olsa en çok bu savaşta direnecek kurtuluşun tekrar başlayacağı yer Karadeniz Samsun dur neden? Burada nenelerimiz bile gezerken çift şarjörle geziyor hepsi çok iyi silah kullanan kişiler dedelerimizin hemen hemen hepsi silah yapacak bilgi birikimine sahip yetenekli insanlar bu bütün Karadeniz halkı için geçerli
En çok ruhsatsız silah bulunan yer ve en az silah suçu işleyen yerde kara deniz dır neden çünkü hemen hemen her kez de silah kültürü silah disiplini var . Benim Devlet yöneticilerime tavsiyem silah sanayisinin önünü daha çok açmaları ve sivil aklı başında kişilerin ruhsat almaları kolaylaşsın poligonlar çoğalsın mermi fiyatları düşsün ve sivil vatandaş bol bol poligonlarda güvenli bir şekilde silah kullanmayı öğrensin erlerimizin eğitimi daha sıkı olsun isteyen kızlarımızda er olup askerlik yapabilsin kızlarımız eminim bizlerden de daha iyi görevlere imza atacaklardır . Abd gibi Ülkemin altını oymaya çalışan ülkelere milletlere En büyük cevabımız bu olmalı . Yoksa bu tarihte incirlik ve kürecikteki kuklaları çıkarsanız bir faydası olmaz çünkü ırak bitmiş Suriye bitmiş İran ambargodan bitmiş mısır zaten darbe başarılı oldu savaşmalarına gerek yok tek bir ülke kaldı Türkiye terör örgütünü yıllarca kulandılar teröristler yok oldu darbe yapmaya kaktılar başarısız oldu şimdi içerden karıştırmaya çalışıyorlar ve ekonomik olarak aç bırakıp sonraki hamleleri savaş olacak çok açık Abd tanıyoruz aynı yöntemi komşu devletlere bir çok devlete yaptılar incirlik kürecik Nato bu kozlarımıza dokunmayalım bence içten milletimizi güçlendirelim savunma sanayimizi tıpkı Gazi Mustafa Kemal Atatürk gittikten sonra Atamızla beraber o değerli mühendislerimizde gömdüler Mustafa Kemal Atatürk Bu toprakları bizlere emanet etti. Bunu Aziz Şehit Ve Gazilerimize yapan Topluluklara cevap vermenin en iyi yolu budur bence, siz değerli dostlarımız dan sizde benim gibi önerilerinizi birliğimizi nasıl güçlendirebiliriz bununla ilgili değerli düşüncelerinizi yazınız . Gene kurtuluş olacak bu çok açık biz Samsun da hazırız bekliyoruz sevgi ve saygılarımla Kürşat Keskin .

turkbirligi.com.tr Kurucusu