18 MART ÇANAKKALE GEÇİLMEZ 1915
Politika

18 MART ÇANAKKALE GEÇİLMEZ 1915

Bu gün Dünya Tarihinin Zaferi olarak iz salan Çanakkale Zaferini kutluyoruz Çanakkale imkansızı başarmakdır. Dişiyle tırnağı ile kızayarak kazanmakdır. Çanakkale savaşında tüm milletin birlikde gösterdiyi gücüdür hep birlik olmağın sonunda kazandığı Zaferdir. 106 yıll geçse bie üzerinden bu zafer asla tarihde ve akıllarda çıkmaz  Bütün Şehidlerimizi sevgi ve saygı ile anıyoruz. . Bütün Gardaş ölkemin halkını canımdan can kanımdan Kan olan Türkiyemi canı gönülden kutlarım. Her zaman Türkler Tarih yazmışdır. Bu tarihede dünya şahid olmuşdur. Biz yeni teknlojilerle kazanmamışık savaşları biz kol gücümüzle zehnimizle cesur kalbimizle, korkmaz kalbimizle kazanmışık. Tüm dünya Türkleri böyledir. Onur duyuram soyumla yine dünyaya gelsem yine Türk soyundan olmağı seçerem secim hakki verseler. Zaferimizi kutlarım. Acınız acımız sevinciniz sevincimizdir.Bu Zaferi hep birlikde kazanmışık.  AZERBAYCANTÜRKİYEM….!

Yazar: Sevcan Garayeva

Sevcan Garayeva Uluslarasi Öğrenci Topluluk Başkanı